СПОРТСКО РЕКРЕАТИВНИ САДРЖАЈ ЗА НАШЕ УЧЕНИКЕ

logo mob

ЗА ВРЕМЕ РАСПУСТА У ШКОЛИ ЋЕ БИТИ ОРГАНИЗОВАН 

 

(01.02.2016.) ПОНЕДЕЉАК:

РУКОМЕТ

8:00 ДЕВОЈЧИЦЕ.............V/VI РАЗРЕД
9:00 ДЕЧАЦИ...................V/VI РАЗРЕД
10:00 ДЕВОЈЧИЦЕ ............VII/VIII РАЗРЕД
11:00 ДЕЧАЦИ...................VII/VIII РАЗРЕД

Опширније...

Учешће на "Тргу бајки"

IMG 1144 Ученици наше школе су у четвртак 14.1.2016.године испред Општине Звездара у оквиру манифестацује ,,Трг бајки" представили своја умећа. Публика је уживала гледајући и слушајући:рецитале, скечеве, плесне тачке, кореографију уз различите нумере и извођење на инструментима попут флауте, виоле, виолине и гитаре. У оквиру продајне изложбе своје радове су представили ученици млађих разреда, професор ликовне култура Верица Ђурђевић и професор хемије Биљана Тадић. Учитељице Зорица Сандић и Ивана Томићевић задужене за извођење се захваљују ученицима и колегиницама које су помогле у реализацији ове манифестације.

Опширније...

Школско такмичење из енглеског језика

Knjiga Школско такмичење из енглеског језика одржаће се у понедељак 25.1.2016. у 12:30 у кабинету енглеског језика.

Новогодишње радионице другог разреда

ukrasi Поводом новогодишњег базара, ученици II1 су са својим учитељицама Биљаном и Ољом реализовали низ креативних радионица. Свој допринос су дали и родитељи који су се у великом броју одазвали и учествовали у раду. Направљени су снешкићи од чарапа, подметачи за чаше, украси од папира, сланог теста и од сламчица, магнети на поклопцима од тегли и честитке. Поред тога, ученици су правили и медењаке за послужење након новогодишње приредбе. Погледајте како је све изгледало.

Опширније...

Мој пријатељ ватрогасац

38e551eb-0ea9-47c1-a072-9d991d5ecec0 Ученик  наше школе Лука Топаловић III-2 је на Градском такмичењу освојио прво место за најбољи ликовно-литерарни рад на конкурсу „Мој пријатељ ватрогасац“. Златна медаља и диплома су му уручене 13.1.2016. године на свечаној академији Ватрогасног савеза Београда. Честитамо!!!

Опширније...

Page 1 of 8

Важна обавештења

Галерија

Galerija

О нашем Ивану

Ivan Goran Kovacic

Упис првака

Upis prvaka

Летопис

Book Library-128

Serbia Britain Russia Germany

Школа без насиља

SwV logo BLUE

Јавне набавке

Законом о јавним набавкама уређујe се планирање јавних набавки, услови, начин и поступак јавне набавке, регулише централизација јавних набавки, уређује јавна набавка у различитим областима, одређује начин заштите права у поступцима јавних набавки и у другим случајевима у складу са законом, уређују и друга питања од значаја за јавне набавке. На овом линку можете погледати спроведене јавне набавке у ОШ „Иван Горан Ковачић".

Информације за осмаке

Zavrsni ispit

Такмичења

Takmicenja

Распореди часова

Calendar-256

Распоред звона

Bell-256

Школски часопис

Casopis