Ближи се Ускрс- сарадња породице и школе

На часу ликовне културе у одељењу III-2 је одржана радионица, на којој су ученици украшавали ускршња јаја. Радионицу је водила Росанда Наташа, мама ученика из нашег одељења. Она се и овај пут одазвала нашем позиву, на чему смо јој веома захвални, и показала нам је на које све креативне начине можемо да украсимо ускршња јаја. Користећи декупаж техику, као и правећи омиљене цртане ликове Минионсе деца су се веома забавила, уживала и научила нешто ново.

OS Ivan Goran Kovacic Vaskrs u 3 2 02

OS Ivan Goran Kovacic Vaskrs u 3 2 01

Дани Београда - Под сјајем историје

Поштовани ђаци и родитељи, на следећем линку, можете погледати програм Дана Београда. 

ПРОГРАМ

Прваци у филхармонији

Ученици I-1 и I-2 су у петак 25.3.2016.године са својим учитељицама и неколико родитеља били су у посети Београдској филхармонији.
Слушали смо изузетно дело за децу–музику из филмова Хари Потер Џона Вилијамса. За диригентском палицом био је Александар Којић, а наратор је била наша позната глумица Бранислава Подрумац. Београдска филхармонија је посебну пажњу посветила избору дела које служи за музичку едукацију деце, њихово упознавање са инструментима и увођење у свет оркестарске музике. Деца су веома пажљиво слушала концерт нашег најбољег симфонијског оркестра који се специјално припремио за потребе школске деце.
Задовољни и пуни утисака вратили смо се у школу са жељом да поново посетимо филхармонију и слушамо неки концерт за децу.

Дан школе

ПОВОДОМ 63. РОЂЕНДАНА ШКОЛЕ, ОДРЖАЋЕ СЕ СЛЕДЕЋЕ АКТИВНОСТИ:

У среду, 16.03.2016. од 12.30 до 14 часова–Радионица за ученике и наставнике-„Сликање у једном потезу“

У петак, 18.03.2016. од 12 до 14 часова-Фестивал науке

У понедељак, 21. 03. 2016.
11 часова - Свечана приредба
12 часова - Спортски дан
12 часова- кошарка- ученици 7. И 8. разреда
12.30 часова- гимнастика-ученици млађих разреда
12.45 часова- кошарка-ученици 5. И 6. разреда

ОН ЈЕ СВЕТИ - СВЕТО МУ ЈЕ ДЕЛО

sv-sava Прослављање успомене и празника Светог Саве отпочело је прво у црквама. Затим се то претворило у националну прославу, школску свечаност, празник матерњег језика, народног јединства и наде у боље сутра. Прослава је почињала као и свака домаћа слава. Свештеник би са директором школе и ученицима ломио славски колач, а по један комадић добили би сви присутни.

Опширније...

Page 1 of 9

Важна обавештења

Галерија

Galerija

О нашем Ивану

Ivan Goran Kovacic

Упис првака

Upis prvaka

Летопис

Book Library-128

Serbia Britain Russia Germany

Школа без насиља

SwV logo BLUE

Јавне набавке

Законом о јавним набавкама уређујe се планирање јавних набавки, услови, начин и поступак јавне набавке, регулише централизација јавних набавки, уређује јавна набавка у различитим областима, одређује начин заштите права у поступцима јавних набавки и у другим случајевима у складу са законом, уређују и друга питања од значаја за јавне набавке. На овом линку можете погледати спроведене јавне набавке у ОШ „Иван Горан Ковачић".

Информације за осмаке

Zavrsni ispit

Такмичења

Takmicenja

Распореди часова

Calendar-256

Распоред звона

Bell-256

Школски часопис

Casopis