Сајам књига у Савамали

IMG 3386 Да су књиге одувек биле и данас остале корисна разонода, доказали су и ученици 6. разреда наше школе. Ученици су у петак 6.5.2016. год. посетили Drugi Savamala Book Fest са наставницама Драганом Бајчетом и Мирјаном Ћорилић. Ученици су имали прилику да се упознају са новим издањима, како књига, тако и стрипова, размене међусобна искуства и проведу поподне у пријатној атмосфери уз добру музику.

Опширније...

Мислиша

Upis prvaka На математичком такмичењу ''МИСЛИША 2016'', које је одржано 10.3.2016.године, ученици Андрија Пралица 2/2 и Леон Мејухас 2/3 су похваљени за постигнуте резултате.

Ближи се Ускрс- сарадња породице и школе

На часу ликовне културе у одељењу III-2 је одржана радионица, на којој су ученици украшавали ускршња јаја. Радионицу је водила Росанда Наташа, мама ученика из нашег одељења. Она се и овај пут одазвала нашем позиву, на чему смо јој веома захвални, и показала нам је на које све креативне начине можемо да украсимо ускршња јаја. Користећи декупаж техику, као и правећи омиљене цртане ликове Минионсе деца су се веома забавила, уживала и научила нешто ново.

OS Ivan Goran Kovacic Vaskrs u 3 2 02

OS Ivan Goran Kovacic Vaskrs u 3 2 01

Дани Београда - Под сјајем историје

Поштовани ђаци и родитељи, на следећем линку, можете погледати програм Дана Београда. 

ПРОГРАМ

Прваци у филхармонији

Ученици I-1 и I-2 су у петак 25.3.2016.године са својим учитељицама и неколико родитеља били су у посети Београдској филхармонији.
Слушали смо изузетно дело за децу–музику из филмова Хари Потер Џона Вилијамса. За диригентском палицом био је Александар Којић, а наратор је била наша позната глумица Бранислава Подрумац. Београдска филхармонија је посебну пажњу посветила избору дела које служи за музичку едукацију деце, њихово упознавање са инструментима и увођење у свет оркестарске музике. Деца су веома пажљиво слушала концерт нашег најбољег симфонијског оркестра који се специјално припремио за потребе школске деце.
Задовољни и пуни утисака вратили смо се у школу са жељом да поново посетимо филхармонију и слушамо неки концерт за децу.

Page 1 of 10

Галерија

Galerija

О нашем Ивану

Ivan Goran Kovacic

Упис првака

Upis prvaka

Летопис

Book Library-128

Serbia Britain Russia Germany

Школа без насиља

SwV logo BLUE

Јавне набавке

Законом о јавним набавкама уређујe се планирање јавних набавки, услови, начин и поступак јавне набавке, регулише централизација јавних набавки, уређује јавна набавка у различитим областима, одређује начин заштите права у поступцима јавних набавки и у другим случајевима у складу са законом, уређују и друга питања од значаја за јавне набавке. На овом линку можете погледати спроведене јавне набавке у ОШ „Иван Горан Ковачић".

Информације за осмаке

Zavrsni ispit

Такмичења

Takmicenja

Распореди часова

Calendar-256

Распоред звона

Bell-256

Школски часопис

Casopis