Осмаци у позоришту „Мајстори, мајстори“

OS Ivan Goran Kovacic osmaci u pozoristu2 На великој сцени УК „Вук Караџић", а у продукцији позоришта „Бошко Буха", игра се нова представа која привлачи пажњу гледалаца и добија позитивне коментаре. Рађена је према истоименом филму „Мајстори, мајстори" који је режирао Горан Марковић.

Опширније...

Компјутер заменили хербаријумом

Devojcice Морали су мало даље да оду, да се свуда завуку, али је било важно да то сами ураде. Сада знају у каквим условима биљка успева, да ли живи поред воде и слично. Сами су је додирнули, убрали, осетили да ли мирише или не. Записали су пoтребне подaтке и на крају направили свој хербаријум! Научили су нешто ново, а у исто време уживали у природи, на свежем ваздуху.

Опширније...

Активности ученика и актива трећег разреда

Trecaci 18.9.2015. ученици трећег разреда су имали прилику да се друже са играчима и тренерима одбојкашког клуба Железничар из Београда. Кроз игру, разговор и осмех, наши ученици су упознати са правилима игре и потезима који се користе у њој. Акценат је стављен на то да ученици проводе што више времена у дружењу и спортској рекреацији, а несумњиво је и то да ће неки од ученика постати нови, мали одбојкаши.

Опширније...

Наши таленти

Knjige Вукан Гравара, ученик одељења II-2 (наставница Сузана Тубић), освојио је 1. место у на Ђачким песничким сусретима (у конкуренцији три школе са Звездаре), са песмом "Дечак и спортови" коју је написао.

Истраживачки радови ученика

Istrazivacki radovi III Ученици IV-4 одељења су у оквиру наставе Природе и друштва припремили и представили одличне истраживачке радове. Теме су одабрали у договору са учитељицом: Национални паркови и Ретке и угрожене биљне и животињске врсте. Њихов рад и труд је много више од обичног вежбања и утврђивања градива. Ови истраживачки радови су продукт групног облика рада ученика и заслужују све похвале за изузетно квалитетан рад!

Опширније...

Page 1 of 4

Важна обавештења

Галерија

Galerija

О нашем Ивану

Ivan Goran Kovacic

Упис првака

Upis prvaka

Летопис

Book Library-128

Serbia Britain Russia Germany

Школа без насиља

SwV logo BLUE

Јавне набавке

Законом о јавним набавкама уређујe се планирање јавних набавки, услови, начин и поступак јавне набавке, регулише централизација јавних набавки, уређује јавна набавка у различитим областима, одређује начин заштите права у поступцима јавних набавки и у другим случајевима у складу са законом, уређују и друга питања од значаја за јавне набавке. На овом линку можете погледати спроведене јавне набавке у ОШ „Иван Горан Ковачић".

Информације за осмаке

Zavrsni ispit

Такмичења

Takmicenja

Распореди часова

Calendar-256

Распоред звона

Bell-256

Школски часопис

Casopis